Get Adobe Flash player

IZBORNIK / LINKS

JEZIK / LANGUAGE

TRUDNI STE? ŽELITE DOJITI?

DOJITE? ŽELITE PODRŠKU?

ŽELITE ZNATE VIŠE?

ŽELITE PODIJELITI VAŠE ISKUSTVO?

La Leche League Hrvatska vas poziva na besplatne mjesečne sastanke, koji su organizirani u svrhu pružanja podrške i informacija svim majkama koje žele dojiti svoju djecu i onima koje to već čine te svima onima koji žele znati i naučiti više o dojenju.

Novorođenčad i djeca su na sastancima uvijek dobrodošla! Registracija nije potrebna. Teme su prilagodljive, dođite sa svojim pitanjima!

Susrećemo se u dječjoj igraonici

Gradske knjižnice Augusta Cesarca, Radauševa 7, Ravnice, Zagreb

Datumi i teme:

Dojenje od A do Ž
petak, 14.02.2014. od 10:30 do 11:30 sati

Epiduralna, carski rez: da ili ne, mogući rizici?!
petak, 14.03.2014. od 10:30 do 11:30 sati

Porođaj, dojenje, dohrana...Što kada niste sigurni da li nešto u redu?
petak, 11.04.2014. od 10:30 do 11:30 sati

Prehrana i koliko dugo dojiti
petak, 09.05.2014. od 10:30 do 11:30 sati

Sudjelovanje na La Leche League sastancima prije svega pruža podršku svima koji žele dojiti svoju djecu i to kroz predivnu i toplu podršku majka-majci.

Naše sastanke organiziraju i vode La Leche League voditeljice. La Leche League voditeljice su iskusne majke koje su dojile svoju djecu. Njihov rad je volonterski, a trenirane su i akreditirane od strane La Leche League International.

Ne postoji „La Leche način“, postoji samo onaj način koji vašem djetetu, vašoj obitelji i vama najviše odgovara i mi smo tu da taj način podupiremo!

Više Informacija:

Dawn, La Leche League voditeljica - Zagreb

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. <!-- document.write('</'); document.write('span>'); //-->

telefon: 098/517-336